Med Hälsans Kök® vill vi göra växtbaserade alternativ till det självklara valet och bevisa att de både är välsmakande och sunda och bidrar till en bättre värld. Detta gäller även när du ska grilla och servera snabbmat. Nedan hittar du en rad inspirerande recept med produkterna från Hälsans Kök®, smaksatta med våra smakrika OSCAR® Fond koncentrater, granulatbouillioner och krydderpastaer från Premium serien. 

Tips för extra smak

Om du vill tillföra ytterligare smak till de växtbaserade produkterna från Hälsans Kök® kan du göra det på ett av följande sätt.

Glasering och Marinering:

Använd OSCAR® Fond koncentrat för att göra en glace som du kan pensla hamburgerbiffen eller korven med före, under och efter tillagning. Prova t.ex. att göra en glace med OSCAR® Rostad Smak krydda eller OSCAR® Rök Smak krydda. Du kan också göra en marinad med OSCAR® Fond koncentrater. Prova till exempel att använda OSCAR® Asiatisk Fond koncentrat till en asiatisk marinad för att tillföra ytterligare smak till Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces före tillagning. 

Torrmarinering:

Gör ett kryddsalt på en bas av salt och OSCAR® Grönsaksbuljong granulat. Tillsätt ytterligare kryddor beroende på hur du vill att din hamburgare ska smaka. Strö kryddblandningen över hamburgerbiffen före tillagning. 

OSCAR® Premium:

Du kan också smörja OSCAR® Premium paste produkterna direkt på biffen efter tillagning.