Hotdog med chips (vegetarisk)

  • 10 Portions

Ingredienser

Fermenterad pepparcrèmefraiche:

Inlagd gurka och rödlök:

  • 3 dl lag (grundrecept)
  • 1 msk fänkålsfrön
  • 200 g gurka
  • 100 g rödlök

Extra:

  • potatischips
  • vattenkrasse

Fermenterad pepparcrèmefraiche:

  1. Vispa crème fraiche och OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta hårt. Smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg i spritspåse.

Inlagd gurka och rödlök:

  1. Koka upp lagen tillsammans med fänkålsfrön.
  2. Skär gurka och rödlök i skivor och lägg i var sitt glas.
  3. Tillsätt den avkylda lagen i glasen.

Servering:

  1. Grilla Hälsans Kök®  Sensational™ Sausage på medelhög värme (innertemperatur 74 grader) tills de blir krispiga och gyllene. Rosta bröden.
  2. Lägg crème fraiche, inlagd gurka och rödlök på korven. Garnera med potatischips och vattenkrasse.