Rustik currysallad med äpplen, rödlök och Sensational™ Fillet Pieces

Använd denna vegetariska currysallad som fyllning i smörgåsar eller wraps, så kan dina gäster enkelt ta med den på utflykten. Du kan med fördel även portionera upp den i bägare och använda den till take-away eller till jullunchen. 

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Fräs gurkmeja, curry, äpplen och rödlök i en stekpanna. Tillsätt vatten och koka tills äpplena är mjuka. Smaka av med honung och 50 g OSCAR® Rostad Smak krydda. Låt det svalna.
  2. Koka upp Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces i vatten med 25 g OSCAR® Rostad Smak krydda och låt dra i lagen i 10 minuter. Detta för ”mjukgöra” Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces ytterligare, samt för att öka volymen eftersom de tar upp nästan 50 % vätska.
  3. Blanda curryblandningen med crème fraiche, majonnäs och Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces. Smaka av med salt och peppar.

Tip

Servera currysalladen med knapriga parmesanflingor, bredbladig persilja och färska äppleskivor.