Durum med kebab och kryddig dressing (vegansk)

  • 10 Portions

Ingredienser

Kebabspett:

Kryddig dressing:

  • 300 g havreyoghurt
  • 30 g sriracha chilisås

Extra:

  • 10 st turkiska tunnbröd
  • 200 g gurka, hackad
  • 200 g hjärtsallad, skuren
  • 100 g salladslök, hackad
  • 200 g tomater, hackade
  • 40 g röd eller grön chili, finhackad
  • koriander och basilika, finhackad
  1. Vänd tinade Hälsans Kök® Sensational™ Burgere i harissa chilipasta, hackad koriander, salt och peppar och ställ dem svalt i minst 1 timme.
  2. Forma den kylda färsen runt grillspetten, pensla med olivolja och grilla på medelhög värme på nonstickgrill.
  3. Blanda ihop yoghurt och sriracha chilisås.
  4. Servera grillspetten med grillat tunnbröd, den kryddiga dressingen, sallad, gurka, tomat, salladslök, chili, koriander och basilika.