Fylld paprika (vegetarisk)

  • 10 Portions

Ingredienser

Extra:

  • 120 g riven gruyereost
  1. Hacka lök och vitlök och stek i smör i en kastrull.
  2. Tillsätt skalad tomat, OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace och tomatpuré.
  3. Koka ihop allt och smaka av med kryddor, OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta och OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök.
  4. Koka såsen i 10-20 minuter. Vid behov, red av med redning.
  5. Tillsätt Hälsans Kök® Vegan Mince i kastrullen och koka i ytterligare 2 minuter.
  6. Kyl såsen, vispa ihop äggen och vänd ner i såsen.
  7. Halvera och rensa paprikorna.
  8. Fyll paprikahalvorna med såsen och toppa med riven ost.
  9. Grilla paprikorna tills fyllningen är varm och osten har smält och är gyllene.

Tip

Kan serveras på grillbuffé eller serveras portionsvis som vegetariskt alternativ till kötträtter. Använd färska kryddor för en lite fräschare och kraftigare smak.