Hamburgare med mango, ananas och jalapeños (vegansk)

  • 10 Portions

Ingredienser

Glaze:

Fermenterad vitlöksmajonnäs:

Glaze:

  1. Häll av allt vätska från ananasburken i en kastrull och reducera ananasvätskan tillsammans med rödvinsvinäger och brun farin till en tjock glaze. Låt glazen svalna.
  2. Skär schalottenlöken fint och tillsätt jalapeños, ananas, mango och schalottenlök i den avkylda glazen.
  3. Pensla varje Hälsans Kök® Sensational™ Burger med glazen på båda sidor och grilla tills burgarna är klibbiga och gyllene.

Fermenterad vitlöksmajonnäs:

  1. Blanda alla ingredienserna.

Servering:

  1. Bred vitlöksmajonnäs på den undre halvan av surdegsbullen och lägg sedan på finhackad rödkål, koriander och mangotärningar.
  2. Lägg därefter på den glazade Hälsans Kök® Sensational™ Burger, avokado och avsluta med den övre delen av surdegsbullen (bred vitlöksmajonnäs även på den).