

Submitted by Zia Johansen on Tue, 09/22/2020 - 5:49am
Ingredienser
- 300 g Hälsans Kök® Vegan Mince
- 1 kg grönkål, plockad
- 1 tsk malen kanel
- 5 apelsiner, i filéer
- 200 g inlagd kvitten
- 120 g saltade mandlar, hackade
- 30 g OSCAR® Rostad Smak krydda
- Stek grönkålen helt kort i en varm gryta tills den är knaprig men ändå har tuggmotstånd. Ta sedan upp grönkålen.
- Tillsätt Hälsans Kök® Vegan Mince i kastrullen tillsammans med OSCAR® Rostad Smak krydda, kanel och 1–2 dl vatten. Låt det sjuda tills vattnet har absorberats.
- Vänd sedan ner kål, kvitten och apelsinfiléer i grytan och smaka av med salt och peppar.
- Lägg upp den varma kålsalladen med hackade salta mandlar