Böncassoulet, varma kryddor och Sensational™ Sausage

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Fräs brunoise-grönsakerna glansiga i olja. Tillsätt därefter bönor, OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace, tomater, bouquet garni, salt och peppar. Låt koka upp och sedan sjuda i 1 timme – tillsätt eventuellt mer vatten.  
  2. Stek Hälsans Kök® Sensational™ Sausage gyllene och Hälsans Kök® Fillet Pieces spröda i olja. Lägg sedan åt sidan.  
  3. Ta bort bouquet garni från de kokta bönorna och smaka av med OSCAR® Rök Smak krydda.  
  4. Lägg upp ett lager bönor i en stor ugnsfast form eller en lergryta (t.ex. i en Römertopf stekgryta). Skär de stekta Hälsans Kök® Sensational™ Sausage i skivor och lägg dem tillsammans med Hälsans Kök® Fillet Pieces i det första lagret i fatet. Täck resten av fatet med bönorna och tillsätt lite vatten. 
  5. Täck över rättens yta med ett lager ströbröd och ställ in den i ugnen i 30 minuter. Titta regelbundet till cassouleten och pressa ner ströbrödet i rätten flera gånger under gräddningen.
  6. Servera rätten på ett stort fat med ett gott bröd.