Vårkålswrap

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Dela bladen från savoykålen och använd en rund utstickare för att ta ut former (spara resten av kålen). Blanchera bladen i lättsaltat vatten.
  2. Finhacka resten av kålen och skär körsbärstomaterna i kvartar. 
  3. Fräs finhackad kål, tomater och edamamebönor i olja. 
  4. Tilsätt Hälsans Kök® Vegan Mince, OSCAR® Rostad Smak krydda, OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök och fräs i ytterligare 2-3 min. 
  5. Skär gurkorna i halvor och grilla dem i en grillpanna. Pensla dem med olivolja och krydda med salt och peppar. 
  6. Servera hastigt stekt Hälsans Kök® Vegan Mince på förvälld kål tillsammans med grillad gurka, krasseblommor och styvmorsvioler. 

Tip