"Sallad nicoise" med Sensational™ Sausage, färskpotatis, broccolini, haricots verts och mjukkokta ägg

  • 10 Portions

Ingredienser

Sallad

Vinägrett

 

  1. Koka upp vatten och OSCAR® Grönsaksfond koncentrat och blanchera broccolini och haricots verts. 
  2. Fräs champinjonerna i pannan och glasera med OSCAR® Svampfond koncentrat.
  3. Stek Hälsans Kök® Sensational™ Sausage i en non-stick stekpanna tills de blir krispiga och har en innertemperatur på 74 °C .
  4. Blanda OSCAR® Premium Rödvin & Portvinsreduktion med gastrique. Tillsätt oljan långsamt och krydda med salt och peppar. 
  5. Blanda potatis, haricots verts, broccolini, oliver och syltad rödlök till en sallad. Skiva Hälsans Kök® Sensational™ Sausage och strö över salladen tillsammans med de mjukkokta äggen. Häll slutligen över vinägretten. 

Tip

  • Tillsätt avrunna svarta oliver och salladslök för att tillföra extra umami och konsistens.