

Submitted by Zia Johansen on Thu, 03/04/2021 - 1:50am
Ingredienser
- 10 st Hälsans Kök® Sensational™ Burger, frysta
- 50 g OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta
Aromatisk demi-glace
- 900 ml OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace
- 20 ml OSCAR® Veganska Oxsmak krydda
- 3 stjälkar citrontimjan
Extra
- 800 g broccoli
- 50 g syltad rödlök
- 30 g bladpersilja
- 5 st salladslökar
- 15 ml OSCAR® Grönsaksfond koncentrat
- 20 ml olivolja
- 50 ml vatten
- Förvärm ugnen och en bakplåt till 250 °C.
- Pensla de frysta Hälsans Kök® Sensational™ Burger med OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta och grilla i ugnen i 7-9 minuter, tills de har en innertemperatur på 74 °C.
- Koka upp OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace och smaka av med OSCAR® Veganska Oxsmak krydda. Tillsätt citrontimjan.
- Skär broccolin i mindre bitar och ångkoka al dente i olivolja, OSCAR® Grönsaksfond koncentrat och vatten.
- Blanchera persiljan och tillsätt den precis före servering tillsammans med den syltade rödlöken, salladslöken och glasera allt tillsammans med broccolin.
Tip
- Sensational™ Burger kan också stekas i stekpanna tillsammans med finhackad vitlök och timjan i stället