Sensational peppar-"biff" med aromatisk demi-glace och glaserade grönsaker.

  • 10 Portions

Ingredienser

Aromatisk demi-glace 

Extra 

  1. Förvärm ugnen och en bakplåt till 250 °C. 
  2. Pensla de frysta Hälsans Kök® Sensational™ Burger med OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta och grilla i ugnen i 7-9 minuter, tills de har en innertemperatur på 74 °C.
  3. Koka upp OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace och smaka av med OSCAR® Veganska Oxsmak krydda. Tillsätt citrontimjan. 
  4. Skär broccolin i mindre bitar och ångkoka al dente i olivolja, OSCAR® Grönsaksfond koncentrat och vatten. 
  5. Blanchera persiljan och tillsätt den precis före servering tillsammans med den syltade rödlöken, salladslöken och glasera allt tillsammans med broccolin. 

Tip

  • Sensational™ Burger kan också stekas i stekpanna tillsammans med finhackad vitlök och timjan i stället