Sensational™ Burger med svamp och rösti

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Rensa och skär svampen. Stek svampen i olja och déglacera i OSCAR® Svampfond koncentrat och ställ åt sidan.
  2. Skala och skär löken i 1 cm tjocka ringar och grilla tills de är al dente. 
  3. Blanda den veganska crème fraîche-dressingen med OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta.
  4. Förvärm ugnen och en bakplåt till 250 °C. 
  5. Ställ in frysta Hälsans Kök® Sensational™ Burger i ugnen när den är varm. Grilla burgarna i 6-8 minuter, tills de har en innertemperatur på 74 °C. 
  6. Stek potatisröstin spröd. 
  7. Rosta hamburgerbröden och bygg sedan burgarna med Hälsans Kök® Sensational™ Burger, spenat, vegansk cheddar, svamp, rösti, dressing och grillad rödlök.