Sensational™ Burger med grillad sparris, marinerad rabarber och kall dragonsås

  • 10 Portions

Ingredienser

Kall dragonsås

  1. Förvärm ugnen till 250 °C. 
  2. Pensla Hälsans Kök® Sensational™ Burger med OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta och grilla i ugnen i 7-9 minuter tills de har en innertemperatur på 74 °C.
  3. Skölj och trimma sparrisen och grilla den i en grillpanna. 
  4. Skala rabarberstängerna och skär dem i tärningar.
  5. Blanda ihop OSCAR® Veganska Oxsmak krydda, OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta, OSCAR® Premium Fermenterad Vitlök och sherryvinäger. Tillsätt dragonoljan långsamt. Blanda i rabarber och färsk hackad dragon.
  6. Servera Hälsans Kök® Sensational™ Burger med grillad sparris, rabarber och dragonsås, ärtskott och krasseblommor.

Tip

  • Ersätt den kalla såsen med en vegansk demiglace.