"Varm" sallad med Fillet Pieces, färskpotatis, pocherat ägg och brynt smörsås

  • 10 Portions

Ingredienser

Sallad

Sås

  1. Tvätta potatisen och koka i lättsaltat vatten.
  2. Skär sparrisen i 2 cm stora bitar och blanchera i vatten. 
  3. Stek Hälsans Kök® Fillet Pieces i olja tills de är gyllenbruna. Tillsätt vatten, OSCAR® Veganska Kycklingsmak krydda och låt vätskan absorberas av Hälsans Kök® Fillet Pieces
  4. Lägg i potatis och sparris i stekpannan. 
  5. Karamellisera honungen och tillsätt äppelcidervinäger. Tilsätt OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace, kapris och lagerblad och låt såsen sjuda. Vispa ner det brynta smöret precis före servering och smaka av med salt. 
  6. Blanda salladen med Hälsans Kök® Fillet Pieces, potatis, sparris, pocherade ägg, körvel och frisésallad. Häll såsen över. 

Tip

  • Tillsätt friterad kapris för att få ett krispigt inslag i rätten.