Poke bowl med teriyaki Vegan Mince

  • 10 Portions

Ingredienser

Tillbehör

  • 5 st avocado, mogna
  • 150 g körsbärstomater
  • 200 g gurka 
  • 250 g romansallad 
  • 200 g edamamebönor
  • 50 g inlagd ingefära 
  • 10 g sesamfrön 
  • 0,5 knippe koriander
  1. Blanda Hälsans Kök® Vegan Mince, OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta och OSCAR® Veganska Oxsmak krydda och smaksätt med teriyakisås.
  2. Koka sushiriset tillsammans med kombutång enligt anvisning på förpackningen.
  3. Blanda risvinäger och socker och vänd över det kokta sushiriset. 
  4. Skär alla grönsaker till tillbehören. 
  5. Lägg upp Poke Bowlen med alla ingredienser synliga och separerade.

Tip

  • Servera med goma eller extra teriyakisås vid sidan om.
  • Du kan variera rätten genom att tillsätta och byta ut olika frukter och grönsaker.