Pasta Rigatoni med tomat och Vegan Balls

  • 10 Portions

Ingredienser

  • 50 st Hälsans Kök® Vegan Balls
  • 2 vitlöksklyftor
  • 400 g grönsaker i brunoise
  • 20 g olivolja
  • 20 g salvia 
  • 800 ml krossade tomater
  • 800 g rigatoni pasta 
  • 75 g parmesan 
     
  1. Fräs hackad vitlök, salvia och brunoise av grönsaker i olivolja. 
  2. Tillsätt krossade tomater och Hälsans Kök® Vegan Balls och koka i 5-10 minuter. 
  3. Koka pastan al dente i lättsaltat vatten. 
  4. Blanda pastan med såsen och Hälsans Kök® Vegan Balls
  5. Strax före servering, toppa rätten med färskriven parmesan. 

Produkter som används i receptet

Tip

  • Tillsätt hackade svarta oliver eller soltorkade tomater i såsen. 
  • Alla typer av pasta kan användas till den här rätten.