Pasta Arrabbiata (vegansk)

  • 10 Portions

Ingredienser

Tillbehör

  • 1 kg spagetti
  • 20 ml olivolja
  • 40 g färsk basilika
  1. Koka spagettin enligt anvisningarna på förpackningen i vatten med olivolja. 
  2. Fräs finhackad chili i lite olja tills den börjar bli gyllenbrun.
  3. Tillsätt finhackad vitlök, hackad basilika och stek i ytterligare 5 minuter. 
  4. Tillsätt tomatsås, OSCAR® Rostad Smak krydda, OSCAR® Veganska Oxsmak krydda, koka upp och smaka av med salt.
  5. Tillsätt Hälsans Kök® Vegan Balls och låt sjuda vidare i 10 minuter på låg värme.
  6. Blanda allt med spagetti och lägg upp i skålar med färsk basilika på toppen.

Tip

Om du vill tillsätta ytterligare smak till pastarätten kan du servera den med färskriven vegansk parmesan.