
Submitted by Zia Johansen on Wed, 03/10/2021 - 12:17am
Ingredienser
- 4 st Hälsans Kök® Sensational™ Sausage
- 400 g Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces
- 4 st finhackade lökar
- 2 finhackade vitlöksklyftor
- 5 dl bomba paellaris
- 2 knippen salladslök
- 1 bunt grön sparris
- 2 dl persiljepuré
- 50 g OSCAR® Premium Vitvinsreduktion
- 2 l vatten
- 80 ml OSCAR® Veganska Kycklingsmak krydda
- 1 dl ärtor
- färsk spenat
- körvel
- ärtskott
- citronskal
- Skär tinad Hälsans Kök® Sensational™ Sausage i tärningar och stek i en paellapanna. Lägg vegokorven åt sidan.
- Lägg i Hälsans Kök® Sensational™ Fillet Pieces, lök och vitlök i pannan och sautera tills allt är gyllenbrunt.
- Tillsätt ris, OSCAR® Premium Vitvinsreduktion, vatten och OSCAR® Veganska Kycklingsmak krydda. Låt sjuda under lock i 25 minuter på medelvärme.
- Skär salladslök och sparris i 2 cm skivor.
- Lägg persiljepuré, salladslök och sparris i paellapannan. Låt koka på låg värme i 5 minuter.
- Lägg tärnad Hälsans Kök® Sensational™ Sausage och ärtor i pannan och skaka lätt så att korven och ärtorna sjunker något. Låt koka i ytterligare 5 minuter.
- Blanda i färsk spenat, örter och citronskal strax före servering.
Tip
- Samma tillvägagångssätt kan även användas vid tillagning av risotto.