"Grön" paella med Fillet Pieces, Sensational™ Sausage, sparris och citron

  • 10 Portions

Ingredienser 

  1. Skär tinad Hälsans Kök® Sensational™ Sausage i tärningar och stek i en paellapanna. Lägg vegokorven åt sidan.
  2. Lägg i Hälsans Kök® Fillet Pieces, lök och vitlök i pannan och sautera tills allt är gyllenbrunt.
  3. Tillsätt ris, OSCAR® Premium Vitvinsreduktion, vatten och OSCAR® Veganska Kycklingsmak krydda. Låt sjuda under lock i 25 minuter på medelvärme.  
  4. Skär salladslök och sparris i 2 cm skivor. 
  5. Lägg persiljepuré, salladslök och sparris i paellapannan. Låt koka på låg värme i 5 minuter. 
  6. Lägg tärnad Hälsans Kök® Sensational™ Sausage och ärtor i pannan och skaka  lätt så att korven och ärtorna sjunker något. Låt koka i ytterligare 5 minuter. 
  7. Blanda i färsk spenat, örter och citronskal strax före servering.

Tip

  • Samma tillvägagångssätt kan även användas vid tillagning av risotto.