Marinerad squash crudité med spröda Fillet Pieces, mejram, citron och parmesan

  • 10 Portions

Ingredienser 

Sallad

Dressing

  • 1 bunt mejram, med stälk
  • 100 g solrosfrön, rostade (eller andra frön eller nötter) 
  • 100 g parmesan
  • 3 dl olivolja
  • 20 g OSCAR® Premium Citron Pasta
  • salt och peppar
     

 

  1. Blanchera Hälsans Kök® Fillet Pieces i vatten kokt med OSCAR® Veganska Kycklingsmak krydda
  2. Skär squashen i tunna skivor med en mandolin. 
  3. Hacka mejram, solrosfrö och parmesan grovt och blanda med olivolja och OSCAR® Premium Citron Pasta. Smaka av med salt och peppar. Om du vill ha en slätare dressing kan du mixa blandningen istället. 
  4. Blanda de förvällda Hälsans Kök® Fillet Pieces med squashskivorna och dressingen. 

Tip