

Submitted by Zia Johansen on Mon, 03/08/2021 - 4:04am
Ingredienser
- 10 st Hälsans Kök® Sensational™ Burger, tinade
- 1 msk Harissa-krydda
- 25 ml OSCAR® Veganska Oxsmak krydda
- 20 st bambuspett
- 300 g spetskål
- 300 g rödkål
- 100 g rödlök
- 10 g mynta
- 20 g persilja
- 10 st tunnbröd
- 75 ml Harissa-pasta
- 100 ml majonnäs
- Blanda de tinade Hälsans Kök® Sensational™ Burger med harissa-krydda och OSCAR® Veganska Oxsmak krydda.
- Forma "färsen" till koftas på bambuspetten.
- Förvärm ugnen och en bakplåt till 250 °C.
- Grilla dina koftas i ugnen i 5-7 minuter tills de har en innertemperatur på 74 °C.
- Skär kål och rödlök i julienne och blanda med majonnäs och grovhackad mynta och persilja.
- Värm tunnbröden i ugnen.
- Droppa harissa-pasta över dina koftas och servera tillsammans med tunnbröd och aromatisk coleslaw.
Produkter som används i receptet
Tip
- Tillsätt kikärtor i kålsalladen.