Grillat surdegsbröd med krossade ärtor, sallad och Breaded Fillet

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Skala morötterna, skär dem i tunna skivor på en mandolin och lägg dem i isvatten så att de håller sig spröda. 
  2. Fräs lök och vitlök på låg värme i hälften av olivoljan. Tillsätt ärtor och sautera 1-2 min. 
  3. Blanda allt med OSCAR® Grönsaksfond koncentrat, OSCAR® Premium Citron Pasta och resten av olivoljan. Smaka av med peppar. 
  4. Skölj salladen och blanda med morotscrudité och ärtskott.
  5. Fritera Hälsans Kök® Breaded Fillet på 170 °C i 3-4 minuter à la minute.
  6. Bred ärtpuré på det grillade surdegsbrödet och lägg sedan på friterad Hälsans Kök® Breaded Fillet och sallad.

Tip

  • Bränn en näve ärtor med en gasbrännare och använd dem som fyllning för att ge smörgåsen en lättare "grillad" smak.
  • Använd fyllningen i en wrap.