Vegan Balls med glaserad gnocchi och grillad squash

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Skär squashen i halvor, salta och låt rinna av i 30 minuter. 
  2. Grilla squashen i en grillpanna, 3-4 minuter per sida sida, och hacka dem sedan grovt. 
  3. Koka upp OSCAR® Signature Grönsaks Demi Glace, OSCAR® Rostad Smak krydda och OSCAR® Premium Fermenterad Peppar Pasta
  4. Blanchera gnocchi i lättsaltat vatten och stek i olivolja i stekpanna tills de är gyllenbruna. Tillsätt de hackade ugnsrostade röda paprikorna och stek i 1-2 minuter. 
  5. Tillsätt demiglace-såsen och glasera gnocchin.
  6. Lägg i Hälsans Kök® Vegan Balls i stekpannan. 
  7. Servera rätten med färsk basilika och grillad squash. 

Tip

  • Alla typer av kokta sädesslag och baljväxter kan användas som bas.