Gazpacho med hastigt fräst Vegan Mince och pimientos de padrón

  • 10 Portions

Ingredienser

  1. Blötlägg surdegsbrödet i vatten. 
  2. Ta bort så mycket som möjligt av skinnet från de rostade tomaterna och paprikorna. 
  3. Skala rödlöken och skär den i kvartar. 
  4. Mixa paprika, tomater, rödlök och vitlök med OSCAR® Grönsaksfond koncentrat.
  5. Tillsätt olivoljan långsamt och mixa till en slät soppa.
  6. Smaka av med vinäger, salt och peppar och låt soppan svalna helt.
  7. Skär pimientos de padrón i tunna skivor och sautera tillsammans med Hälsans Kök® Vegan Mince och OSCAR® Veganska Oxsmak krydda i 2-3 min. 
  8. Servera soppan tillsammans med stekt Hälsans Kök® Vegan Mince, pimientos de padrón och grillat surdegsbröd.

Tip