Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Languages
DANSK
SVENSKA
Hem
OSCAR®
Produkter
Recept
Användning, tips & tricks
Hälsans Kök®
Nyheter
Nestlé Professional Food Nordic
Broschyr bibliotek
Hitta din kontakt
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samhället
PlanetPro & NutriPro
BUSINESS REBOOT
Saltad citronpaj med maränger
10
Portions
Skriva ut
Recept och process
Recept och process
Ingredienser
Paj:
1 stk bakad pajskal
400 g kondenserad mjölk
45 g OSCAR Premium Citron Pasta
50 ml vatten
Maränger till toppen och flingor:
100 g pastöriserad äggvita
150 g florsocker
25 g OSCAR Premium Citron Pasta
20 g vaniljssocker
Gör så här
Blanda kondenserad mjölk och Premium Citron Pasta och vatten i en skål och vispa på hög hastighet i 5-10 minuter.
Häll citronkrämen i pajskalet och ställ pajen i kylskåpet.
Vispa äggvita och florsocker till en mjuk maräng. Lägg till Premium Citron Pasta och vaniljssocker.
Spritsa 2/3 av marängsmeten på non-stick papper och torka vid 75oC i 6-12 timmar. Du kan också använda en vanlig ugn.
Spritsa resterande marängsmet på kakan och bränn den med en brännare.
Dekorera kakan med maräng-flagor.
Video of Citron paj med maräng
Produkter anvendt i opskriften
OSCAR® Premium Citron Pasta
Artnr.: 296559
450 g bytta - Färdig att använda
Mer produktinformation
Nestlé Sødet Kondenseret Mælk
Mer produktinformation