Breaded Fillet med färskpotatis, rökt ost med ramslök, rädisor, gurka och sparris

  • 10 Portions

Ingredienser

Rökt ramslöks-creme cheese

  • 200 g rökt ost 
  • 1 dl grädde 
  • 1 msk ramslökspuré
  • salt och peppar   
  • ärtskott
     
  1. Vispa ihop rökt ost, grädde och ramslökspuré till en mjuk gräddost och krydda med salt och peppar. 
  2. Skär rädisor i crudité och lägg i isvatten tills de ska användas.
  3. Skär sparrisen och blanchera den i lättsaltat vatten.
  4. Hacka gurkorna grovt och blanda med potatis, sparris, olivolja och OSCAR® Grönsaksfond koncentrat
  5. Garnera potatissalladen med den rökta ramslöks-cream cheesen, rädis-crudité och ärtskott. 
  6. Fritera Hälsans Kök® Breaded Fillet på 170 °C i 3-4 minuter à la minute och servera tillsammans med potatissalladen.

Tip