Minestronesoppa

  • 10 portions

Recept och process

Ingredienser

  • 200 g lök
  • 200 g morötter
  • olja till stekning
  • 4 msk tomatkoncentrat
  • 4 dl hackade tomater på burk
  • 1 l OSCAR Signature Grönsaksbuljong Ekologisk
  • timjan
  • lagerblad
  • 4 msk OSCAR Premium Fermenterad Vitlök
  • 30 ml OSCAR Gastrique
  • salt och peppar
  • 200 g nudlar
  • 200 g purjolök, finhackad

Gör så här

  1. Skär lök och morötter i tärningar och bryn i olja. Tillsätt tomatkoncentrat och blanda väl.
  2. Tillsätt sedan hackade tomater, Signature Grönsaksbuljong Ekologisk, timjan och lagerblad.
  3. Koka upp soppan och smaka av med Premium Fermenterad vitlök, Gastrique, salt och peppar.
  4. Låt nudlarna koka med i soppan innan du serverar och blanda i fint skuren purjolök, precis före serveringen