Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Languages
DANSK
SVENSKA
Skift land
Skift land
Hem
Produkter
Inspiration
Recept
Användning, tips & tricks
Broschyr bibliotek
Nyheter
Nestlé Professional Food Nordic
Hitta din kontakt
Om Nestlé Professional Beverage
Nestlé i samhället
Fish and chips
4
portions
Skriva ut
Download
Recept och process
Recept och process
Ingredienser
4 st. koljafiléer utan skin och ben
OSCAR Rök Smak krydda, till pensling
Frityrsmet:
150 g mjöl, självjäsande
1 tsk bakpulver
25 g OSCAR Premium Citron pasta
25 g OSCAR Premium Fermenterad Peppar pasta
1 dl lättöl
Gör så här
Skär fisken i bitar med önskad storlek och pensla med Rök Smak.
Låt fisken dra i minst 1 timme i kyl. Ju längre fisken får dra desto intensivare blir smaken.
Vispa samman alla ingredienser till frityrsmeten.
Vänd fisken i frityrsmeten.
Fritera fiskbitarna tills de är gyllenbruna vid 175° C i fritös.
Servera med handskuren pommesfrites och tartarsås gjord på OSCAR Grönsaksfond koncentrat.
Produkter som används i receptet
OSCAR Premium Citron Pasta 450 g bytta
Artnr.: 296559
Mer produktinformation
OSCAR Premium Fermenterad Peppar Pasta 450 g bytta
Artnr.: 296591
Mer produktinformation
OSCAR Rök Smak krydda 1 l flaska
Artnr.: 296592
Mer produktinformation