Recept och process

Ingredienser

Revben:

  • 2 kg oxrevben
  • 1 dl OSCAR Signature Demi Glace
  • 50 g OSCAR Premium Fermenterad Peppar pasta

Glace:

  • 75 g honung
  • 1 dl äppelcidervinäger
  • 5 dl OSCAR Signature Demi Glace
  • 50 g OSCAR Premium Fermenterad Peppar pasta

Gör så här

  1. Skär ut revbenen mellan varje ben och skär bort överskottsfett. Stek revbenen 20 minuter i ugn på 250° C.
  2. Blanda samman Demi Glace och Premium Fermenterad Peppar och pensla in revbenen innan de vakuumpackas och tillagas sous vide på 83° C i 12 timmar.
  3. Karamellisera honungen och tillsätt äppelvinäger och koka upp.
  4. Tillsätt därefter Signature Demi Glace och reducera ner till önskad konsistens.
  5. Just före servering penslar du dina revben med glace och strör över hackad gräslök, gräslöksblomma och havssalt.