Klar

Oxramen

  • 5 portions

Recept och process

Ingredienser

  • ingefära
  • chili
  • 1,5 l OSCAR Signature Köttbuljong
  • 45 g OSCAR Premium Fermenterad Vitlök.
  • 30 g hoisin-sås
  • 30 g vit miso-kräm
  • 45 ml sojasås, låg salthalt

Förslag på fyllning:

  • soba-nudlar
  • groddar
  • salladslök
  • enoki-svamp
  • oxbringa
  • koriander
  • shoyu tamago, ägg

Gör så här

  1. Skala önskad mängd ingefära och chili, efter smak och typ. Skär i skivor.
  2. Blanda samman alla ingredienser och låt Ramen sjuda i ca. 20 minuter.
  3. Sila av Ramen, värm upp och häll över de förkokta soba-nudlarna.
  4. Garnera med groddar, salladslök, enoki, oxbringa, koriander och shoyu tamago.