Stekt nudlar med fermenterad vitlök

  • 10 portions

Recept och process

Ingredienser

  • 500 g äggnudlar
  • 3 liter vatten
  • 100 g lök
  • 100 g morötter
  • 100 g vårlök
  • 150 g bok choi
  • 25 g jordnötsolja
  • 40 g OSCAR Premium Fermenterad Vitlök
  • 20 ml OSCAR Asiatisk Fond koncentrat
  • 75 g koriander
  • 50 g thaibasilikum

Gör så här

  1. Blöt äggnudlarna i vatten tills de är mjuka, häll av vattnet.
  2. Förbered grönsakerna och skär i lämpliga bitar så att de alla kokas jämnt och snabbt.
  3. Stek grönsakerna i jordnötsoljan med Premium fermenterad Vitlök.
  4. Lägg nudlarna till grönsakerna och smaka på med Asiatisk Fond koncentratet.
  5. När du serverar, dekorera skålen med koriander och thaibasilikum