Burgare med fermenterad vitlöksmajonnäs

  • 10 portions

Recept och process

Ingredienser

Fermenterad vitlöksmajonnäs:

  • 200 g majonnäs
  • 40 g OSCAR Premium Fermenterad Vitlök.

Till burgaren:

  • 10 st. briochebröd
  • 10 st. biffar, ca 220 g
  • 200 g torrsaltat bacon
  • 150 g cheddarost

Garnering:

  • 150 g ruccola
  • 150 g inlagd rödlök
  • 100 g ketchup
  • 1 kg pommes frites

Gör så här

  1. Blanda majonnäs och Premium Fermenterad Vitlök.
  2. Knaperstek bacon. Grilla sedan biffar och briochebröden.
  3. Lägg bacon på biffarna och smält cheddarosten över. Använd eventuellt en gasbrännare.
  4. Sätt ihop burgaren med vitlöksmajonnäs, ketchup, sallad, hamburgare och inlagd rödlök.
  5. Servera med pommes frites och använd resten av vitlöksmajonnäsen som dippsås.