Nestle Professional - Beverage

Vi säkerställer en perfekt kaffeservering för din verksamhet


nestle kaffe

Nestlé Professional är världsledande inom varma och kalla icke kolsyrade dryckeslösningar. Vi tillhandahåller varumärken, produkter, system och service som kan hjälpa dig att öka lönsamheten och tillfredsställa dina kunder.

Vi vill vara en stimulerande tillväxtpartner och tillhandahålla kreativa och välkända livsmedelslösningar som ger dig möjlighet att inspirera och tillfredsställa dina kunder.

Med 15 fabriker för livsmedelsservice och 10 000 medarbetare i 97 länder kombinerar vi ett globalt tänkande med en lokal förståelse med utgångspunkt i vår önskan att komma närmare ditt företag.

Våra globala resurser innebär många fördelar för våra kunder. Till exempel har vi ett Global Beverage Centre i Schweiz där experter från hela världen utvecklar nya drycker och system, testar dem noggrant och undersöker hur de ska användas för att ge bästa möjliga lönsamhet för ditt företag med minsta möjliga kommersiella risk.

Vi är dock medvetna om att enbart global expertis inte är tillräckligt. Därför kombinerar vi denna med en lokal förståelse, som utgår från en strävan att lära känna dig och dina specifika affärsutmaningar och tillväxtmål så att vi kan hjälpa dig till framgång.

Så oavsett om du är verksam inom hotell, restaurang, café, företag, cash and carry eller kontorsgrossist strävar vi efter att skapa ett meningsfullt samarbete genom att lära känna ditt utbud, dina kunder och dina affärsutmaningar.

Besök vår hemsida.