HÄLSANS KÖK® - SERVERA NÅGOT SENSATIONAL

Välkommen till en ny värld av växtbaserade alternativ. Hälsans Kök® ger dig ett brett utbud av allsidiga veganska och vegetariska produkter som inte kompromissar med vare sig smaken eller konsistensen. 

Prova något nytt! Skapa inspirerande och välsmakande växtbaserade rätter till dina gäster med Hälsans Kök®.

HÄLSANS KÖK® HÅLLBARHETSRESA

Vi är glada över att kunna meddela att Hälsans Kök® kommer att påskynda vår hållbarhetsresa och bli ett koldioxidneutralt certifierat varumärke 2022.
Vi tror att ju fler människor som omfamnar växtbaserad mat, desto bättre blir världen. Med vårt Hälsans Kök-sortiment erbjuder vi utsökta växtbaserade matalternativ så att du kan erbjuda konsumenterna mer hållbara växtbaserade alternativ till konventionella kötträtter och på så sätt hjälpa dem att leva en livsstil med minskad påverkan på miljön.
Vi har utmanat oss själva att uppnå koldioxidneutralitet till år 2022 för att påskynda vårt bidrag till den ambition vi delar med våra konsumenter: att göra världen till en bättre plats samtidigt som vi njuter av fantastisk mat.
Vi på Hälsans Kök® vet att växtbaserade dieter är en stor möjlighet att bidra till att minska livsmedelssystemets miljöpåverkan.

Hälsans Kök Landskab med Traktor sustainable miljøbevidst
Garden Gourmet® / Hälsans Kök® Carbon Neutrality Plan – Finns på https://www.nestle.com/csv/global-initiatives/zero-environmental-impact/climate-change-net-zero-roadmap/product-portfolio 

Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) Report, 2019 – Finns på: https://www.ipcc.ch/srccl/