Always open for you

 

Foodservice-branschen har drabbats hårt av COVID-19. Som livsmedelsleverantör existerar vi på grund av er. Nu är det dags för oss att ge något tillbaka till branschen. Det gör vi genom Business Reboot. Med Business Reboot vill vi att du ska kunna öppna upp din verksamhet och gå stärkt ur den här krisen.

 


 

REBOOT Connect

Hjälp oss att öppna upp foodservice-branschen
 

REBOOT Connect är en Facebook-grupp där syftet är att skapa en gemensam plattform för kockar och företag i restaurangbranschen i hela Norden, där man kan skapa inlägg om man saknar jobb eller om man söker nya medarbetare.
 

Vilka är fördelarna med REBOOT Connect?

- Det är en aktuell grupp här och nu när vi alla drabbas av COVID-19
- Våra 15 nordiska säljkonsulenter har tillsammans över 100 dagliga besök i restaurangbranschen och kommer genom detta att sprida budskapet om gruppen och öka synligheten för inläggen
- Det är en gemensam nordisk sida som ger möjlighet till jobb över landsgränserna
 

Reboot Connect

Klicka här för att komma till REBOOT Connect  
 REBOOT Camp

Inspirerande livesessioner för kockar
 

REBOOT Camp är kostnadsfria livesändningar med inspirerande gästtalare som representerar olika delar av branschen. De kommer att tala om vilka möjligheter de enskilda företagen och kockarna i foodservice-branschen har för att gå stärkta ur den här krisen. Följ sidan för att se när de olika REBOOT Live Camp-sändningarna äger rum.


Morten Stener

Ekonomisk rådgivare som är expert på restaurangbranschen
 

Vår första REBOOT Live Camp session går av stapeln torsdagen den 14 maj 2020 kl. 14:00 på vårt instagram-konto: @nestleprofessionalfood_nordic. Det första REBOOT Camp kommer att vara en intervju med Morten Stener, partner och styrelseledamot i HLB Beierholm, som är ett av Danmarks största revisionsbolag. Morten arbetar som konsult och revisor för flera gastronomiska evenemang och restaurangkedjor i Danmark. Detta gör honom ytterst lämplig för att ge råd om vilka viktiga åtgärder som enskilda företag kan vidta för att komma stärkta ur coronakrisen. Foodservice-branschen är dock mer än bara ett jobb för Morten – han har också en stor passion för mat och äter ofta ute.


Följ med på instagram på torsdag den 14 maj kl. 14.00
 

Reboot Camp med Morten Stener

 

Thomas Rode Andersen 
 

Vår andra Reboot Camp går av stapeln onsdag 2020.05.20 kl. 13.00. Då ber vi att få presentera Thomas Rhode Andersen, som under denna Live session kommer fokusera på ämnet ”Boosta din personal” Följ detta Live på vårt Instagramkonto: @nestleprofessionalfood_nordic. Thomas Rhode Andersen har varit en nyckelperson inom utvecklingen av den danska gastronomin. Med bakgrund som kock på Michelinkrogar är Thomas numera en mycket respekterad personlig tränare och coach, med bred kunskap om vad som bidrar till ett välmående och hälsosammare liv. Klicka in på vårt konto och ta del av Thomas tips och idéer på hur du Boostar din och personalens energi och effektivitet i köket. 


Thomas Rode Reboot Camp

 

Reboot Creativity

Reboot Creativity: Ekonomi

Ekonomiska faktorer som du bör fokusera på i samband med COVID-19