ALLT DU BEHÖVER VETA OM HÄLSANS KÖK® SENSATIONAL™ BURGER

Hälsans Kök® Sensational™ Burger är 100% växtbaserad. Det är en vegansk burgare som inte kompromissar med vare sig smaken eller konsistensen, vilket ger dig en fantastisk burgarupplevelse. Den är helt SENSATIONAL god! 

MEN VAD ÄR DET SOM GÖR VÅRA BURGARE SÅ SENSATIONAL?

Sensational™ Burger från Hälsans Kök® är gjord på enkla, växtbaserade ingredienser: soja (GMO-fri), vete, rödbetskoncentrat och kokosolja. Den naturliga proteinkällan kommer från vete och soja, som tillsammans med kokosoljan ger Sensational™ Burger rätt konsistens och textur. Rödbetskoncentrat används för att skapa den rätta färgen.

ÄR HÄLSANS KÖK® SENSATIONAL™ BURGER VEGANSK?

Ja, det är den.

VILKA ALLERGENER INNEHÅLLER HÄLSANS KÖK® SENSATIONAL™ BURGER?

Soja, vete och korn. I vår fabrik framställs även produkter med ägg, sesam, selleri och senap. Därför kan det även finnas spår av dessa allergener.

ÄR SOJAN SOM ANVÄNDS I HÄLSANS KÖK® SENSATIONAL™ BURGER GMO-FRI?

Ja, sojan är fri från GMO

ÄR SOJAN I HÄLSANS KÖK® SENSATIONAL™ BURGER EN HÖGKVALITATIV PROTEINKÄLLA?

Ja. Sojaproteinet är ett s.k. komplett protein. Det innebär att sojaproteinet innehåller alla essentiella aminosyror som våra kroppar inte själva kan producera och därför är nödvändiga att tillföra genom kosten. Dessutom sönderdelas sojaproteinet lätt av kroppen och proteinkvaliteten kan liknas vid den som finns i mjölk, kött eller ägg.