Sötsurglaserade revben

Sötsurglaserade revben med matäpplen, sweet chilisås och OSCAR® Rostad Smak krydda.
  • 10 Portions

Recept och process

Ingredienser
 

Gör så här
 

  • Skala och skär äpplena i fyrkanter, och koka dem därefter mjuka i chilisås och OSCAR® Rostad Smak. Späd löpande med vatten tills äpplena är mjuka.
  • Mosa äpplena och vänd därefter ner riven pepparrot.
  • Marinera revbenen i moset i minst 6 timmar.
  • Ugnsstek därefter revbensspjällen på 85 0C i 12 timmar. 

 

 

Förslag på tillbehör

Blancheret grønskålssalat med æble, tranebær, granatæble, ristede hasselnødder og frisk ost.

Tips: Lav kolde dressinger med OSCAR® Fond koncentrat. Prøv f.eks. at smag din vinaigrette til med OSCAR® Grønsagsfond koncentrat, eller smag din frisk ost til med OSCAR® Røget Smag koncentrat.